MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Nu kan man anmäla sig till Eazy Events Open, Kval #3 till Sveriges starkaste man 2017.
Detta går av stapeln 15:e juli på Eazy Gym (Bornholmsgatan 20HB) i Ystad kl.11-16. Det är fri entré men där finns ett begränsat antal sittplatser som kostar 50kr och som betalas på plats kontant eller swish.
Alla tävlande gör sina inställningar i apollonsquat (och ok som är reservgren till truckpull vid regn) dagen innan på fredagen mellan 18.00-19.30 på tävlingsplatsen. Då finns även tid att kolla övrig utrustning som kommer att användas på tävlingen. Vi samlas 9.00 på tävlingsdagen för genomgång och registrering. Kom i tid!!!
Alla anmälningar görs till mig via mail på info@eazyevents.se och då får ni vidare instruktioner hur ni ska betala startavgiften på 300kr. Sista dagen att anmäla sig är 17:e juni.
Skivan kommer hållas 18.30 på Olearys i Ystad och de 10 som klarar cuten bjuds på detta. Ni andra är givetvis också välkomna men får stå för notan själva. Alla som vill med på kvällen ska ha meddelat detta till info@eazyevents.se senast 1:e juli.

Gren 1: Apollonsquat 285kg för reps på 60sek. Bara repsen räkans så man får inga mellantider på respektive reps. Djupet är som godkänd SL böj o ställs in för varje tävlande av domaren. Dräkt o lindor är godkänt att använda. Bifogar bild på godkänt djup.
Gren 2: Farmers Walk 2x153kg 20m och maxtid 60sek. Man har fria nedsättningar. Når man inte mål så får man en distans istället. Även här är dräkt godkänt.

Cut

Gren 3: Stock för max last man standing ingång 135kg sen 10kgs hopp. Maxtid per lyft 60sek. Vid lika klarad vikt delar atleterna poäng.
Gren 4: Truckpull ca 9ton 20m i svagt uppförslut. 60sek är maxtid annars får du en distans. Denna byts ut mot ok vid regn pga halk/skaderisk.
Gren 5: Giant shot put 14,5kg. Varje atlet har 3 försök. Jag bifogar foto på kulsektorn som man ska hamna inom och film dels på godkänd stöt och på en felaktig. På den felaktiga roterar man dels i starten vilket man inte får och håller den tänka kulan för långt ifrån hals/nacke/kind/öra regionen som kulan ska vila mot i ansatsen.
Gren 6: Atlassten 185kg för reps på 125cms höjd. Tid här är 90sek pga att man sköter även nedrullning och tillrättaläggande av stenen själva. Lika reps delar poäng. Alltså inga mellantider på repsen. Endast Elite tacky är godkänt på händer och underarmar. Dock är sprayklister godkänt att ha utanpå t-shirten på bringan. T-shirten ska vara på hela tiden.

Vinnaren kommer åka hem 10000kr rikare!
Hjärtligt välkomna!

Godkänd stöt:


Godkänt djup i böjen:

Share

Leave a Reply


*


Translate