MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
29

SSM – Kvalet i Molkom (u105 kg)

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Då var serien till Sveriges starkaste man u105 igång! Första gången jag arrangerar en strongmantävling, kändes allt som oftast att jag tagit mig vatten över huvudet men i lördags kom lönen för allt slit! Fullsatt på läktaren och fantastisk stämning i hallen! Kanonladdat startfält med duktiga atleter och inte minst Anders Axklo som speaker! Tävlingen flöt på väldigt bra, vi drog igång med presentation av atleterna klockan 13:00 och prisutdelningen var klar strax innan klockan 17. Vill tacka alla som var med och gjorde detta kval så bra som det blev! Alla sponsorer, alla atleter, alla roddare, alla i publiken! Stort tack! Mitt första arrangemang inom strongman men definitivt inte mitt sista! På återseende! / Emil Plogen Gustafsson


Share

Leave a Reply


*


Translate