MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
11

Taggad till tänderna.

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

Tävlingsdags.

Nu är det bara 3 dagar kvar till nästa tävling.
Nästa tävling som jag skulle varit med på. Men ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig.
Jag skulle deltagit som gästtävlande på Britains Disabled Strongman Competition 2017, britternas kval för W.S.D.M.

Men så kul skulle jag inte få ha det, för grisar ska inte ha roligt.
För två år sedan tyckte min tandhygienist att en av mina visdomständer såg halv bra ut. Tandhygienisten skickade en remiss till käkkliniken som skulle kolla på tanden.
Kallelsen kom sedan för ett par veckor sedan på posten. Jag åkte till käkkliniken den 29 April och fick min undersökning. Läkaren tyckte att det var bäst att ta ut den, inte för att det var någon fara nu utan för att det kunde bli problem i framtiden. Jag tar läkarens inrådan och opererar bort tanden samma dag, vem ska man lita på om inte läkare?

Han hade rätt i att det kunde bli problem i framtiden.

Den tredje natten efter att jag opererat bort tanden vaknar jag och känner att inte bara käken är svullen utan att även halsen är svullen. Nu ser jag mer och mer ut som en hamster. Jag tar kontakt med käkkliniken och får en tid samma dag för undersökning. De opererar in ett dränage i munnen och jag fick antibiotika intravenöst. Sprutor och nålar är inte en favorit hos mig.

Från dagen jag åkte in till sjukhuset.

 

På sjukhuset fick jag stanna fyra dagar då jag lyckats att få en rejäl infektion efter operationen.
Tävla får jag inte göra då jag fortfarande går på antibiotikakur, riktigt tråkigt. Man har förberett sig i flera månader och så får man inte hålla sig frisk.
Nu är det bara att bita i det sura äpplet och inse att det är som det är och sätta sikte på nästa tävling istället.

Just nu och så.

Fram tills att kuren är avklarad så är det lite lätt fysisk aktivitet som promenader som gäller, vilket innebär att jag inte kommer att göra av med lika mycket energi som tidigare. Jag måste alltså tänka på vad jag äter för att inte bli för fet. Kanske ska se detta som ett taffligt försök att faktiskt gå ned lite i vikt.
Jag passade även på att bli snusfri när jag åkte in till sjukan, så nu har jag varit snusfri i 9 dagar 6h och 42 minuter, men vem räknar..?

Pergite!

Share

Leave a Reply


*


Translate