MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
22

Wall of Fame – Anna Rosén

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Vi kan till att börja med slå fast att Anna Rosén är ett riktigt fenomen. I slutet av 90-talet vann hon sitt första guld i Sveriges Starkaste Kvinna, och hon vann tävlingen för sista gången 2015, 16 år senare (hon tävlade inte 2016). 2003 vann hon Europas Starkaste Kvinna, och hon har dessutom samlat på sig flera medaljer i Världens Starkaste Kvinna. Utöver det har hon vunnit SM-guld i styrkelyft, slagit flera världsrekord och ställt upp i herrklasser (där hon spöade en del män).

Anna är Sveriges mest meriterade strongwoman genom tiderna, och kanske den starkaste kvinna vi någonsin har haft.

Därför har Anna en välförtjänt plats på MAXstyrkas Wall of Fame.

Lyssna på Anna när hon gästade MAXstyrka Radio.

Share

Leave a Reply


*


Translate