MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jun
21

En uppdatering

Posted by Victoria Karlsson 0 Comment

Ikväll är första kvällen jag har haft tid att sitta ner i soffan,jag har haft så fullt upp hela tiden.

I torsdags tog jag mig helg kl 11, satte mig i bilen och körde ner till Gävle, stannade hos Carro över natten så när jag kom fram gick vi ut och åt för att fira att hon fyllt år.  När klockan slog 7 på fredagmorgon steg jag upp och gav mig iväg till Flen.

Väl framme i Flen mötte jag upp Roine och vi gick direkt in på gymmet och körde igång. Riktigt skönt att få röra på sig efter att suttit i bil så länge.

I Flen  har jag alltså varit för att jag kommer i år igen att åka på VM och vill därför ha hjälp till att bli ännu bättre.  Både nu till VM och inför framtiden. Jag älskar armbrytning/träning och vill bli så bra jag kan bli på det och jag har länge känt nu att det är något som saknas för att jag ska kunna bli bättre. Efter den här helgen känns det verkligen som jag gjort helt rätt val och är glad att det blivit så.

Känner för varje gång jag reser själv, eller gör något för mig själv som jag verkligen vill så växer jag även som person.  Jag känner att jag mår så bra och jag får så fruktansvärt bra stöd från min sambo och resten av familjen. Ingen tycker det är konstigt att jag sätter mig i bilen och kör 80 mil för att träna en helg, snarare att dom gärna följt med om dom kunnat.

 

Share

Leave a Reply


*


Translate