MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jun
26

SSM – Finalen TV-sänds

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Många har undrat över när och var finalen av Sveriges Starkaste Man 2017 kommer äga rum. Nu är det officiellt. Finalen kommer hållas i Solnahallen söndagen den 17 september under Tyngre Classic VI. Kl. 13:00 börjar tävlingen där Sveriges tio starkaste män kommer göra upp om titeln.

Om man vill se finalen live kan man köpa biljetter här. En barnbiljett kostar 99:- och en vuxenbiljett ligger på 299:-.

I år kommer också Sveriges Starkaste Man återigen att ta klivet in i TV-rutan! Johannes Årsjö har de senaste åren varit en drivande faktor att få tillbaks strongman i TV, och i år kommer det alltså att bli en realitet! Tävlingen kommer sändas i en av Sveriges största TV-kanaler, och man kan se tävlingen både på TV:n och gratis på webben via kanalens play-tjänst. Vilken kanal det rör sig om är inte officiellt än.

Vi håller tummarna för att så många som möjligt nu ska få upp ögonen för en av världens mest spektakulära och underhållande sporter.

Share

Leave a Reply


*


Translate