MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jul
17

Kval 3 i Ystad

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

Då var kval 3 avgjort. Målet var att få till en hyfsad tävling och samla in viktiga poäng i kval serien. Kom 4a vilket jag är nöjd med. Väldigt nära pallen. Lite småsynd. Men nu är jag så gott som klar för finalen. Ska krävas en väldigt oflyt om jag ska missa. Bara 2 veckor till sista kvalet som jag själv anordnar.

Gren 1 Appolon böj reps 285kg. Jag stod lite snett eller så var underlaget lite ojämt. Men höll på ramla bakåt 2 gånger så fick ändra tekniken och ryggböja mer. Den som ledde hade 7 så efter 8reps gav jag mig. Hade några reps till i mig men ville spara ryggen. Visste att Ståhlberg gick ut efter mig. 2a i grenen.

Farmers låga 153kg väskor. Här hade jag lite ångest kom bara 4m ifjol. Men nu är mitt grepp bättre och kom nästan imål 18m och 4a i grenen.

Stock för max. Formen god men lite ojämt underlag. Blev väldigt vingligt när man skulle pressa. Ingång 135 kändes skit. Men blev sedan bättre för varje lyft. 145-155 satt bra vilket är tävlingspers. Hade 165 uppe med men fick inte 100% kontroll på den. Delad 3a.

Truckpull ingen favorit gren drog imål på 42sek kom 8a.

Kulstötning inga kommentarer kom sist vilket kostade mig pall platsen.

Atlas sten reps 185 gjorde 2reps och hade 3an uppe på kanten. Nu visade det sig att ingen klarade mer än 2st så delad gren seger med flera stycken. Så det grämer mig lite att jag inte lyckades med 3an när det var så nära. Men kul att jag 2 tävlingar i rad är uppe och krigar i toppen i en gren som sten.

Nu är det bara ösa vidare.

Share

Leave a Reply


*


Translate