MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jul
30

Kval 4 och nu är kval serien klar.

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

Så nöjd mitt stora mål med säsongen var att gå till final i sveriges starkaste man. Vilket jag nu gjorde med råge och gick och vann hela kvalserien. Känns bra att jag hela tiden närmar mig dom bästa i Sverige. Jag måste utvecklas mer men helt klart ska jag utmana om pallen inom nåt år. Men jag blir snabbt bättre. Svårt att sätta upp mål på årets final när det är flera helt nya grenar för mig. Men bara ösa så får vi se vart det bär.

Sedan tävlingen igår. Stort tack till alla som kom och alla som hjälpte till. Grymt roligt men är väl inte helt optimalt att både arrangera och tävla med allt vad det innebär. Men gick bra. Kom 2a vilket är min största strongman merit hittils.

Gren 1 mark max SL stång: drog 370kg och kom delad 2a. Hade hoppas på 380-390 men fanns inte denna dag. Men pers i mark.

Conans: Gick nästan 2 1/2 varv och grenseger.

Farmers 160kg 20m. 19.2sek och 4e plats.

OK 400kg 20m: 20.6sek 3a

Stocklyft reps 134kg: 5reps delad 3a

Atlassten 140-150-170-180-190: gjorde 4a stenar på dålig tid. 6a

Nu är det bara träna mer och utvecklas.

Share

Leave a Reply


*


Translate