MAXstyrka

Allt inom kraftsport

aug
08

Armbrytning och strongwoman

Posted by Victoria Karlsson 0 Comment

Det här med att uppdatera bloggen är inte riktigt min grej även om det är kul att skriva av sig ibland. Jag tänker även väldigt ofta att jag ska skriva men orkar inte göra det från telefonen så jag gör det sen när jag har datorn i närheten, men jag använder ju för tusan aldrig datorn längre.

Hursomhelst så lever jag och mår bra, jag har tränat på hårdare än vad jag brukar och fokuset på VM är stort.

Armbrytningen är lika rolig som vanligt och jag har även hittat en liten kärlek till strongwoman (ska mest troligt tävla i Sveriges starkaste kvinna -63 kg efter VM)

Men VM först så får vi se om jag kan ladda om, även fast jag inte tror det kommer bli några problem men i bland efter stora tävlingar är det sjukt svårt att fokusera på någon typ av träning under ett par veckor.

Jag har fortfarande semester, har det i nästan 2 veckor till, yippe. Dock är jag nog sämst i världen på vara ledig och inte ha några planer. Ja jag har liite svårt att vara hemma och stilla men ibland kan även det vara nyttigt har jag hört någonstans.

Första veckan på semestern var motorveckan BÄSTA veckan på hela året i Lycksele med så sjukt fina bilar överallt, ljuden av v8 och staden lever på riktigt. Så fort motorveckan är över är det som Lycksele dör och det blir tyst och lugnt. Så när motorveckan var över stack vi neröverlandet för att hälsa på Oskars kusiner osv. Jag passade även på att åka och träna med coach Roine både armbrytning och strongwoman. Sjukt kul och nyttigt.

från VM förra året

 

 

 

 

 

 

 

Share

Leave a Reply


*


Translate