MAXstyrka

Allt inom kraftsport

aug
16

VM närmar sig

Posted by Elin Janeheim 0 Comment

Det börjar närma sig VM. 18 dagar kvar till avfärd. 19 dagar kvar till invägning och 20 dagar kvar till tävling. Tiden går fort. Tyckte det nyss var EM.

Foto: WAF

Fokuset ligger såklart mest på seniorklassen, eftersom jag också kommer tävla i den, men dock bara i vänster arm. Jag hade gärna tävlat i högern också för att få min revansch från EM, men eftersom jag då måste vara ledig längre än vanligt eftersom det är VM och inte SM/EM så skippar jag det den här gången.
Man måste faktiskt tänka på att skolan alltid går först. Hade jag inte tagit skolan på allvar hade jag inte varit där jag är idag i sporten.

Nog om skolan och nu går vi vidare till något helt annat!

Läste resultaten från dopingkontrollerna på EM i våras. 1 blev testad positiv och det var ryskan som kom på en andra plats efter mig. Riktigt tråkigt och synd, men samtidigt så är det dopingklassade medel hon tagit så man kan ju ändå tycka att hon kan ha koll själv. Men det är ett annat system i Ryssland, men jag tycker ändå det är lite tråkigt eftersom det bara var en junior.

Foto: WAF

Mina chanser på årets VM tror jag är goda. Jag känner mig stark fysiskt och mentalt, men det är ju på plats allting ska sitta, så mycket kan hända fram till dess.
Skolan börjar ju på måndag och då går jag sista året i grundskolan och på måndag är det bara drygt 2 veckor kvar. Wihoo!
/Elin

Share

Leave a Reply


*


Translate