MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Jag kommer skriva sporadiskt om -90 något som glömts bort inom strongman världen! SSM -90 hölls i Umeå den 5 augusti Jack Ottendalh Vann och En riktig kämpe i Jonny Gustafsson ställde upp fast en dålig knäsena men tog andra platsen
Tredje platsen gick till Joakim Hallberg i sin blott andra tävling. Det kommer komma uppdateringar. Om Jack och Jockes resa mot kokkola. Vem är då jag? Jag firade min 3 års dag i dag inom den underbara sporten STRONGMAN. Har Arrangerat ett tio tal tävlingar! Själv kommer jag från en bakgrund inom Amerikanskfotboll som jag spelat i 21år har alltid tyck att Strongman borde va min grej .Träning har varit hela mitt liv från när jag börja med Fotbollen vid 12 års ålder . Så därför följde styrketräningen med det! Har även Spelat Rugby som jag ramlade in på då en i laget vart sjukt då vann vi B-finalen i Sthlm Tens Strongman är mitt liv och jag brinner för det så se upp det kommer Gedigna inlägg! tack för ni läste vi ses snart !  (Bilden visar när Jack vann och fick upp sista stenen på 155kg)

Share

Leave a Reply


*


Translate