MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
02

6 dagar till invägning

Posted by Victoria Karlsson 0 Comment

Nu är det endast 6 dagar kvar tills invägning för årets VM, längtar sjukt mycket tills invägningen är gjord för att sedan få ladda om till tävling som är det roligaste som finns. Vikten idag resulterar i att jag har lyckats riktigt bra trotts att jag inte dietat så länge denna gång, jag är inne på min lägsta vikt utan att behöva tömma vätska på flera år. Så det känns bra speciellt när jag fortfarande känner mig sjukt stark, jag har inga problem att orka med jobbet (ibland har kollegorna/chefen fått hålla lite extra koll på vad jag gjort) Men så har jag inte kännt denna gång.

Vad har jag då gjort denna gång som jag inte gjort tidigare? Jo det är så enkelt som att jag bor 200 meter från gymmet = jag har inga problem att gå dit när jag känner för det.  Jag har en även en underbar sambo som förstår och hjälper till. Jag har även varit mer säker än någonsin att vikten inte är något problem så jag har inte stressat upp mig det minsta.

jag har även bästa coach som säger hur jag ska träna vecka för vecka, vi har återkoppling så fort det är ett frågetecken, vare sig det är något om träningen eller mentala biten. Har aldrig förr upplevt en sån känsla med att ha någon som vet exakt vad han ska svara när jag undrar saker, han ger sjukt bra utmaningar och bästa träningen. Jag ångrar inte en sekund att han är min coach. Självklart är det upp till mig att utföra det han ber mig och det har varit jätteroligt/näradöden upplevelser 😉 haha.

Jag tänkte till en början, kommer detta verkligen att funka? Kommer jag gå ihop med Roine? Hur ska detta gå? usch vad jag var nervös, hur ska jag kunna träna efter något upplägg som aldrig tyckt att det varit kul, jag har alltid gjort som jag känt för gällande träningen.

Så här i efterhand känns det konstigt att jag ens tänkte så, men jag har ju aldrig varit rädd för att  testa nya saker, jag menar att genom att ta steget och göra saker för sig själv så växer man som person. Jag älskar känslan att hela tiden jobba mig till att bli en bättre atlet/människa i överlag.  Så glöm inte bort att göra saker för er själva, idag är det så lätt hänt att man glömmer och lever/lär som någon annan vill att man ska göra.

Stoooort plus med att gå med i armedbyeklund är härliga gänget som är med. Grymma, härliga, starka människor som ger mig ett gott skratt typ varje dag haha.

(Bild från EM)

Mentala biten för VM så känns det riktigt bra, jag kommer ha kul, göra mitt bästa och njuta av att få åka iväg på landslagsresa för det en av hjödpunkterna på året, hänga med människor som är likasinnade.

 

 

 

Share

Leave a Reply


*


Translate