MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
20

Då var finalen avgjord och säsongen är slut.

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

Var en grymt bra arrangerad final av tyngre och riktigt bra av SVT. Stort av Årsjö att sy ihop detta.

Jag är väldigt nöjd över säsongen och den utvecklingen jag haft. Känner att vid rätt tävling kan jag konkurrera mot i stort sett alla utom Årsjö och Forsmark. När final grenarna kom upp kände jag att det var väl inte helt optimalt för mig. Särskilt fingals och keg. När man sedan började nöta dom och såg vad dom andra presterar kände jag ganska tidigt att det kommer bli jobbigt. Att ha en dålig gren i en tävling kan man rädda upp men med 2 dåliga grenar blir det svettigt när alla håller sådan bra nivå.

Kom 9a i finalen och det är jag självklart inte nöjd med. Men några ljus glimtar fick jag med mig. Med Pers i marklyft med 380kg och ett bra race med bilen. Den grenen jag underpresterade i mot träningen var safelift. Gjorde 1reps rätt lätt men fick sedan inte nån bra träff.

Nu är det bara att gå tillbaka till ritbordet och träna upp det man är dålig på och försöka höja sig rejält till 2018. Drömgränsen 400kg i mark känns inte så omöjligt längre. Det ska jag dra till nästa år.

Var en mycket rolig och lärorik helg och det är imponerande att se vilken nivå alla håller nu. 7st på 380kg eller mer i mark t ex??

Share

Leave a Reply


*


Translate