MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
02

Imorgon sticker vi!

Posted by Elin Janeheim 0 Comment

VM närmar sig med stormsteg. Imorgon lyfter planet mot Budapest. På måndag är det invägning. 🙂

Det är några nya namn i senior och 2 nya namn i junior så det blir intressant. En Kazak tävlar bara vänster bl.a, en ukrainska tävlar bara höger i junior och turkiskan som bara körde höger på EM tävlar i båda armarna nu, så det blir intressant och otroligt kul!

Det är mitt tredje VM, förra året vann jag i vänster arm och kom trea i höger arm. Men man kan aldrig säga säkert hur det kommer att gå, det är det som är så kul. Det är ett VM jag åker på och alla jag möter är bäst i deras hemland. Allt måste stämma fysiskt och mentalt när det väl är dags. Jag kan inte ge bort något i onödan.

För övrigt känner jag mig stark. Det gäller bara att allt sitter då det väl är dags.

Från EM i maj där jag även tävlade senior. Screenshot från livestreamingen.

På tisdag tävlar jag vänster arm i junior, onsdag höger arm. Sedan är det 2 dagars vila för min del och på lördag är det dags för vänster arm i SENIOR. Hade gärna tävlat höger också, men då måste jag ta ledigt en extra dag från skolan vilket jag inte vill. Jag går faktiskt sista året i grundskolan och det är HT-betygen som man ansöker med till gymnasiet.

Under tävlingen kommer det att kunna sändas live, jag kommer länka här och på sociala medier var man kan se och vilket bord jag bryter på. Oftast är det bord 1, men på EM i våras bröt jag på bord 2.

Slutligen….

Tusen tack till alla sponsorer som gör detta möjligt!
Baseco
Karlssons Åkeri AB
Ekspjuth Bygg AB
Gluetec
Tjintokk
Sorsele Tryckeri
Sorsele River Hotel
Bäcklunds Värme

Eldmark

Handelsbanken

Åbergs

Sorsele Stugan

Och ett stort tack också till Sorseles egna fritidsledare, Emil Jonsson för all tid han lägger ner!!

 

Share

Leave a Reply


*


Translate