MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
13

Nu är det nära……

Posted by Standardspråk för webbplatsen 2 Comments

Ja nu börjar det verkligen dra ihop sig till final i Sveriges starkaste man. Sista veckorna här mot finalen blev inte alls som man tänkt. Tog en 4-5 dagars vila för 3 veckor sedan när jag hade varit nere hos Johannes för att jag kände mig rejält sliten. Dagen när jag skulle dra igång träningen insjuknade jag i halsfluss så blev 10 dagar med pencelin. Så blev nästan 2 veckor helt utan träning. Är än inte helt frisk. Men har fått in en 4-5 pass med blandad utdelning. Men mitt i denna eländiga uppladdning känner jag att kroppen verkligen behövde vila och styrkan känns ändå rätt god. Körde mark igår och det kändes bra. Så vila sista dagarna in mot tävlingen nu. Det kommer nog göra mig gott. Så det är bara ge järnet på söndag så får vi se hur långt det bär.

Share

2 Responses so far.

  1. MAXstyrka skriver:

    Stort lycka till! Vi ses på söndag, om inte innan!

  2. Fredrik Svensson skriver:

    Tackar ja hoppas vi ses.

Leave a Reply


*


Translate