MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
11

Wsm -90 Kokkola Finland Del 1

Posted by Erik Wass 0 Comment

Resan börjar i Umeå kl 04;00 avgår bilen mot Kokkola Karleby stad Vi tänkte att vi skulle vara i god tid till invägningen! När vi kommit in i finland börjar Joakim känna sig lite stressad angående vikten och sätter på sig vinterjackor vi drar upp värmen till max och då menar jag att de va varmt som tusan.

Nu byter vi bil mot Bastu där yours truly försöker att cutta lite vikt med Jocke klarade det gallant ja själv 1,2 kilo å tror inte jag mått så dåligt som jag gjorde då! Det är en enorm bedrift va dessa atleter utsätter sig för .Jag lyfter av Hatten för dom.

Invägningen klarade Jocke riktigt bra å nu är det laddning för morgon dagen å första bataljen. Men först BUFFE

 

 

Share

Leave a Reply


*


Translate