MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Årets stora strongmanfest närmar sig med stormsteg. Den 11/11 kommer Sveriges fyra starkaste män (Johannes Årsjö, Martin Forsmark, Johnny Hansson och Andreas Ståhlberg) möta några av världens bästa strongmanatleter i Norrköping, och det här året är legenden Zydrunas Savickas hel, toppad och redo att göra det svettigt för våra svenska stjärnor. Tyngre var med under ett träningspass och filmade när styrkekvartetten filade på detaljerna inför Giants Live. Såhär såg det ut:

Som om Giants Live inte vore nog (man vet inte vad publiktryck innebär innan man har sett Giants Live på plats) så kommer det finnas en mängd olika publiktävlingar under dagen. Testa er greppstyrka i Kalle Lane Grip Challenge och försök ro hem 10.000:-, eller testa på armbrytning och kamma hem 10.000:- där också! Dessutom består pausunderhållningen av en kändisspäckad välgörenhetstävling där profiler gör upp i ett strongmanmedley. 40.000:- går oavkortat till Radiohjälpen.

Köp biljetter för att säkra din plats i publiken! Det här är årets strongmantävling, och det vill ni inte missa!

Share

Leave a Reply


*


Translate