MAXstyrka

Allt inom kraftsport

feb
04

WSM 2018 hålls på Filippinerna

Posted by MAXstyrka 0 Comment

I år kommer Världens Starkaste Man att hållas i Manila, huvudstaden i det tropiska Filippinerna. Den 28 april börjar kvaltävlingarna, och den 5-6 maj avgörs finalen. Vi kommer ha två svenskar på plats i form av Martin Forsmark och Johnny Hansson. Johannes Årsjö har också lyckats kvala dit då han vann Giants Live i Norrköping, men han har valt att inte tacka ja för att läka sina skador och satsa på att ta sin tionde raka titel i Sveriges Starkaste Man i stället.

Efter den massiva kritiken efter fjolårets tävling, då man valde att inte ha med någon gren som testade greppet, så ryktas det bli en greppgren i finalen i år i form av Frame Carry. Det ryktas också om att finalen kommer innehålla bilmark, Loading, Truck Pull, press för max och Atlasstenar. Relativt bra grenar för båda svenskarna. Det dröjer inte länge innan grenarna och grupperna blir officiella, så då får vi se om ryktena stämmer.

Share

Leave a Reply


*


Translate