MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
17

Snart EM

Posted by Victoria Karlsson 0 Comment

Alltså tiden går så fort så jag hinner verkligen inte med själv, jag har tänkt 1000 ggr att jag ska skriva ett inlägg men känns så besvärligt att skriva från telefonen och jag sitter verkligen aldrig vid datorn.

Hur som helst, om 2 veckor!?!? är det EM och det känns sjukt roligt att åter igen få åka på ett EM.

Skadan jag drog på mig i januari som inte hade läkt helt till SM (som jag slet upp ännu mer på SM), den har nu läkt efter lite behandling och rehab. Så jag känner mig verkligen i form för EM. Vikten och formen känns riktigt bra och går precis som jag vill.

Jag har nu just käkat middag efter ha varit ute på en löptur, ja jag har till och med börjat löpträna lite smått, jag siktar på att försöka springa 2 – 3 ggr i veckan och det har jag lyckats med senaste veckorna. Inga långa turer utan det är mellan ca 20 – 40 min.  Men jag är väldigt imponerad över mig själv , att jag lyckas ta mig iväg och faktiskt tycker det är skönt att springa. Jag hoppas verkligen att jag kommer fortsätta med det även efter EM.

Utöver det så har sommaren typ kommit till norrland, i en veckas tid har det varit varm. Tills idag då vi haft det kallare men ändå helt okej då solen iaf lyser. Jag hoppas verkligen att hela sommaren fortsätter såhär.

Igår beställde jag en semstergåva till mig själv, eller så jag har något annat att träna på / fokusera på ett tag efter EM, för jag vet att jag inte brukar vara allt för sugen på träna jättemycket armbrytning just efter EM. Vad det är kan jag berätta när jag hämtat de 😉

 

Vill ni som läser min blogg att jag ska skriva lite oftare kanske? 😉 För isåfall ska jag försöka skriva vad som händer i mitt liv kanske till och med 1 gång i veckan.

 

Pusshej

Share

Leave a Reply


*


Translate