MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jul
12

Från botten till USA

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Den långa vintern hade ett slut. Jag fick jobba säsong med att byta till sommardäck i Umeå och det var långa dagar. Tack vare det stöd jag fick av min numera sambo så lyckades jag ändå få ihop jobb, träning och övrigt och kom hem med mitt tredje brons från EM i Bulgarien. Fast det var tufft innan jag stod där på prispallen, innan jag satt mig på flyget. Jag hade en riktig bottenkänning där efter jobbet och innan EM och kunde knappt kliva upp. Att då ta sig iväg och träna var tufft. Det underlättade ändå en del att vara i Umeå och ha träningen på plats så jag inte var tvungen att köra 20 mil enkel. Jag vet inte vad jag kan säga mer om det annat än att det var skitjobbigt att vilja så mycket men inte orka. Och att även om jag inte är den bästa flickvännen så har jag verkligen den bästa själv.

Så det här EMbronset är betydelsefullt för mig. Både för att jag äntligen vann över Ukrainskan Anastasiia som jag tidigare bara förlorat mot och för att jag klarade av att ta mig samman och prestera.

 

På midsommar så skulle jag lämna tillbaka vandringspriset till lassokastningstävlingen som jag vann ifjol. Så jag tänkte att då kunde jag lika gärna tävla. Tjejerna som kastade före kastade bra så jag visste att jag skulle vara tvungen att helst kasta fullt för att vinna. När jag missade på det tredje hornet trodde jag att det var kört men då jag stod vid det längsta avståndet så sa de att om jag träffar så får jag nog med poäng och tar ledningen. Så jag träffade och vann, jag ville ju få ta hem vandringspriset igen.

 

Efter regn kommer solsken så nu när det är soligt, supertorka och värme så har vi fullt upp med kalvmärkning på nätterna. Det är ganska varmt att försöka sova på övervåningen i värmen..

Till veckan så åker jag dock från Sverige för att tävla i USA. Jag åker ensam och kommer även att fylla år där borta. Känns alltid konstigt att vara borta på ens födelsedag då jag är bortskämd att fira den med massor av tårta med massor av släktingar och ofta på fjället.

Jag ska gå en supermatch mot Valerie Beach den 19e Juli, det ska bli kul att möta henne! Länk till WAL: HÄR.

 

Jag klämde dock handen i natt så den är svullen och öm så håll gärna tummarna att den ska hinna bli bra innan tävlingen…

Share

Leave a Reply


*


Translate