MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Vintern är snart här, och med vintern kommer Fitnessfestivalen, och med Fitnessfestivalen kommer såklart MAX Grip Challenge! Det här blir det åttonde året i rad som den anrika tävlingen hålls, och även i år kör vi en dam- och en herrklass. I år kommer Sveriges främsta greppfantom Kalle Lane agera domare istället för att tävla, då han nyligen opererades.

Tävlingen hålls på Fitnessfestivalen (på Stockholmsmässan i Älvsjö) söndagen den 2 december, kl. 12:30 (preliminärt). Grenen är ännu inte helt spikad.

Missa inte att vara med i MAX Grip Challenge 2018! Anmälan är gratis (man betalar bara inträdet till själva mässan), och alla tävlanden får medalj. Det kommer även vara fina priser till topp-3 i varje klass. Ni kan anmäla er genom att skicka namn, ålder och kontaktuppgifter till info@maxstyrka.se. Ni kommer också kunna anmäla er på plats till en halvtimme innan tävlingen börjar.

Share

Leave a Reply


*


Translate