MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
08

livet i 1000 km/h

Posted by Victoria Karlsson 0 Comment

Ja, precis som rubriken säger känns det som att jag lever mitt liv i 1000km/h

Det händer så mycket hela tiden att jag knappt vet vars jag ska börja, men vi ska göra en liten tillbakablick på vad jag har hunnit göra sen i sommras.

Jag hade alltså semester första period, det gjorde ju i och för sig inget då det var riktigt varmt som alla redan vet.

Jag hann under min semster både fixa trägården, vi byggde trall, jag renoverade trappen, ligga på stranden och hade besök.

Började om att jobba sådär lagomt till motorveckan, men trotts jobb så hängde jag på öltältet, torsdag,fredag och lördag. Torsdagen körde jag Trans am hela kvällen tills vi blev sugna och gå in och kika läget på öltältet. Jag hade en superrolig motorvecka.

 

I mitten på augusti körde jag först och mellanlandade i Gävle för att hälsa på Carro och dagen efter åkte jag vidare ner till Flen för att möta upp några ur armedbyeklund gänget, vi var på en föreläsning, tränade, spelade in en låt och sedan körde jag hem till Lycksele igen, 160 mil tur och retur, haha.

Efter det blev det lördag den  25/8 då styrde vi en överraskningsfest för Oskar, som jag och Therese spontant kom på efter ett besök till Malå.  Den kvällen hade vi också sjukt roligt trotts att Therese skuttade runt på kryckor.

Början på september började skolan för mig, ja jag har nu börjat plugga till grundskollärare 4 -6 :an distans via Sundsvall för er som inte hade koll på det och jag kommer att välja inriktning bild. Men jag åkte inte på första inneveckan för det var exakt samma vecka som jag var bjuden till USA för att tävla på WAL. helt sjukt. Men jag började min resa på söndagen med att åka och hälsa på Lena och hennes son Harry sedan skjusade hon mig till flyget och jag flög till Göteborg där jag mötte upp Fia och fick åka hem till henne. tidigt måndagmorgon begav vi oss till flyget för att åka vidare till USA.

Dagen efter vi kom dit hade vi lite filminspelningar, fotning, intervjuer och såklart en invägning. Vi träffade sjukt trevliga människor och jag fick för första gången träffa Sarah Rotunda (Bäckman) Helt sjukt vilken fantastisk människa och det kändes precis som jag kännt henne i evigheter. Hon var våran corner person till tävligen och vi kunde absolut inte ha haft någon bättre.  Sarah tog med oss till lite olika matställen och vi hade otroligt roligt i USA. Tävlingen gick dock inte så bra för mig och denna gång skyller jag lite både på vanan att folk runt i kring  skriker, bordet var högre, kudden var högre, domaren “lägger” greppet åt en , allt är ju för show, inte som en vanlig tävling. sjukt rolig upplevelse och jag hoppas jag får göra om det men med vänsterhand nästa gång, haha.  Grymma Fia vann alltihopa. 

26 restimmar senare var jag äntligen hemma på fredagen. Lördagen gick åt till att ställa tillbaka dygnet och söndag började jag ta tag i plugget jag missat.  Den veckan var jag hemma fram till torsdag då jag beslöt mig för att åka upp till storuman för träning, sedan åkte jag hem till Åskilje och spenderade helgen där.

Torsdagen efter så hade jag och Therese bestämt oss för att överraska Oskar ännu mer och drog med honom på en resa, vi körde först ner till Eskilstuna sovde där, jag mötte upp coach på fredagen för lite träning och filmning. När vi var klara där drog vi vidare ner till Halmstad hem till Jonas och lördagen hängde vi på Liseberg. Söndag körde vi hem igen, haha. 

Torsdagen var jag och Therese i Malå hela dagen för ett besök hos bästa Sandra för lite snygga kosmetika tatueringar.

Inte hemma fullt en vecka så var det dags för mig att i söndags dra vidare till Sundsvall för en innevecka. Fick bo hos fanastiska Petra hela veckan och fick träffa lärare och klasskamrater för första gången. En intesiv vecka, mycket nytt, fick bryta arm med drakbrytarna , träna på 2 nya gym. Var hemma igen fredag eftermiddag, fredag kväll drog vi till Therese för idol och lördag hade jag en hel dag hemma. I går drog vi en sväng till Åskilje för genomgång av rygg och kolla pappas bil. 

Idag har varit en dag där allt har jävlats så nu sitter jag här och skriver mest för att jag kände för att skriva ner allt till den som orkar läsa. Om en vecka är det VM och dieten går bra. Den började jag förresten med direkt efter jag kommit hem från USA, tog hjälp av bästa Sarah för att se om jag efter VM kommer lyckas ta mig ner till – 57 kg för att tävla på Zloty i den viktklassen. Men nu ska vi inte tänka så långt fram men efteer VM är mitt schema fortfarande fullt så sitter nu här och nästan längtar till Jul för då kommer det inte vara någon tävling, ingen innevecka utan det kommer vara heeeelt utan planer.

 

Tack för mig om ni har orkat läsa hela vägen hit måste jag berömma er för det blev myket mer text än vad jag tänkte från början.  Tid jag spenderat på att resa är rätt sjukt alltså. Allt detta jag nu gjort är under augusti, sep och nu början på oktober, haha.

Share

Leave a Reply


*


Translate