MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Förra året tog Jimmy Johansson sin första seger i Sveriges Starkaste Man i klassen u105 kg. Det här året passade han på att tävla i det sista tungviktskvalet till Sveriges Starkaste Man 2018 där han placerade sig på en fin fjärdeplats. Inför helgens final (u105 kg) tvingades han spontanbanta, vilket tyder på att han firade fjolårets vinst med sås – litervis med sås. Han lyckades mot alla odds väga in under 105 kg, och kunde därefter briljera tävlingen igenom. Han hade vunnit tävlingen redan innan den sista grenen, och kunde därmed ro hem sin andra raka titel i tävlingen.

Anders Kylander tog silvret, och Lars Ainasoja kom trea.

Slutresultat:

1. Jimmy Johansson
2. Anders Kylander
3. Lars Ainasoja
4. Calle Barkman
5. Markus Persson
6. Fredrik fällback
7. Andreas Strandberg
8. Nicklas Fransson
9. Michael Lelki
10. Adrian Andersson

Share

Leave a Reply


*


Translate