MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
22

SSM – Styrgruppen byter medlemmar

Posted by MAXstyrka 0 Comment

2018 års säsong är snart till ända och här kommer lite nyheter angående Styrgruppen för SSM (öppen klass och -105 kg).

Sebastian Liljeblad har haft förtroendet att sitta med i gruppen sedan 2014 och David Nyström sedan 2015. Sedan 2016 ingår även John Pasanen med ett extra ansvar för -105 kg. Vi tre har gemensamt att vi alla tävlat en hel del på hög nivå och även internationellt samt att ingen av oss tävlar själva.

Sebastian och David har nu bestämt sig för att stiga av och lämna över ansvaret. Båda vi två ska snart bli föräldrar och känner inte riktigt att tiden finns till att sitta i styrgruppen längre. Vi vill dock poängtera att vi gärna fortsätter hjälpa till på tävlingar som domare, tävlingsledare m m. Vi älskar sporten och vill gärna vara med och fortsätta utveckla den! Vi känner bara att ansvaret med styrgruppen blir för stort just nu och har därför försökt hitta en bra fortsatt lösning.

Johannes Årsjö har bestämt sig för att inte tävla nästa år och har fått frågan att ta en plats i styrgruppen. Han har tackat ja.
Starke-Anders Johansson har även blivit tillfrågad att ta en ta en plats och även han har tackat ja.
John har bestämt sig för att sitta kvar med en fortsatt specialkompetens på -105-tävlingar.

Så den nya styrgruppen stavas Johannes, Anders och John. Tittar man på deras tävlingserfarenhet både på svensk och utländsk mark så är det väldigt väldigt få som kommer upp i deras kompetens!

Vi tackar för förtroendet under dessa åren och vi är säkra på att den nya styrgruppen kommer sköta detta exemplariskt!

/Sebastian och David

Share

Leave a Reply


*


Translate