MAXstyrka

Allt inom kraftsport

nov
08

Info om MAX Grip Challenge 2018

Posted by MAXstyrka 0 Comment

MAXstyrka kommer som vanligt att arrangera den anrika grepptävlingen MAX Grip Challenge 2018 under Fitnessfestivalen den 2 december kl. 12:30 i Stockholmsmässan. Fjolårets vinnare, den urstarka finländaren Arto Joronen och styrkefenomenet Fia Reisek, kommer båda två att vara på plats för att försöka försvara sina guld från förra året.

I år har vi valt en helt ny gren för tävlingen, nämligen ett så kallat “horn”. Det är som en kon i metall som man lyfter med en hand. Den som lyfter mest vikt vinner. Det kan bli så att man får tre lyft på sig.

Om tiden finns kommer vi dessutom ha en till gren i form av en “hub”, där fingerstyrkan sätts på prov. I så fall kommer den totala vikten från båda grenarna att räknas ihop för att se vem som är starkast.

Som vanligt blir det både en herr- och en damklass. Om ni vill vara med kan ni skicka ett mail med namn och ålder till info@maxstyrka.se. Annars tar vi anmälningar på plats innan tävlingen börjar. Se till att vara på plats vid Aktivitetsscenen i god tid innan tävlingen. Det är såklart gratis att vara med och tävla!

Wahlanders, tillverkaren av världens bästa lyftarbälten, sponsrar tävlingen.

Domare kommer Kalle Lane att vara, och Linnea Enstedt kommer vara speaker.

Glöm inte att rösta på MAXstyrka i Guldhjärtat!

Share

Leave a Reply


*


Translate