MAXstyrka

Allt inom kraftsport

nov
15

Nya styrgrupper för SSM och SSK

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Det har bildats nya styrgrupper som kommer ha hand om Sveriges Starkaste Man 2019 och Sveriges Starkaste Kvinna 2019 i de olika viktklasserna. Styrgrupperna består av profiler med mångårig erfarenhet av sporten, och deras uppgift är att främja sporten i Sverige och se till att tävlingarna blir rättvisa för atleter, funktionärer och arrangörer.

Styrgrupperna har en egen sida här på MAXstyrka där de kan delge information löpande som rör tävlingar m.m. Sidan hittar ni under strongmanfliken i menyn. Under samma flik kommer vi också att lägga upp tävlingskalendern som gör comeback inom kort.

Johannes Årsjö, Sveriges starkaste man 2009-2017, sitter nu med i styrgruppen för Sveriges Starkaste Man i den öppna klassen och -105 kg.

Share

Leave a Reply


*


Translate