MAXstyrka

Allt inom kraftsport

nov
25

Tacksam

Posted by Victoria Karlsson 0 Comment

Förra inlägget handlade om VM och tankarna kring det och jag har fått riktigt bra respons på det. Ni är guld värda alla fantastiska människor som tar er tid och läsa och ge mig fina och fantastiska kommentarer. Meningen var givetgivs att ge en liten förståelse att bakom allt leende och självsäkerhet finns en “liten tjej” med mycket i huvudet, inte för att jag säger att jag har mer att tänka på än någon annan men ibland är det så fullt att de måste läka ut lite här och var och på det sättet älskar jag att ha denna plattform där jag kan dela med mig till er. Få lite “feedback”  av er , fundera på det och förstå mig själv bättre helt enkelt. Så jag känner verkligen super mycket tacksamhet till er som verkligen läser, tänker på det jag skrivit och lämnar några ord till mig.

 

Sen jag skrev sist har det hunnit hända ännu mer, som påverkade mig väldigt mycket när jag tävlade på Zloty. Jag gick inte riktigt in helhjärtat för tävlingen även om jag försökte. Först och främst vill jag hylla fantastiska Sarah som hjälp mig med kosten ända sen dagen jag kom hem från USA då vikten låg på 65,5 kg och det är inte bara kosten utan hon har funnits där som stöd så fort jag har haft en fundering, hon har varit så underbar och gjort det så lätt för mig. Jag vägde in på VM med frukost i magen,kläder på, på vikten 59,8 kg. Sedan har vi fortsatt med kosten och jag vägde in på Zloty med kläderna på 57.0 prick. Jag har verkligen haft en enkel diet och jag är så tacksam.  Jag vill även tacka brudarna i armedbyeklund för att alltid vara stöttande, till 100 % och varje dag ger en något att skratta åt, love you guys. Stort stort tack till världens bästa Roine som skrivit träning varje dag, han finns där hela tiden, man behöver aldrig fundera. Sen min familj och mina fantastiska vänner som ställer upp, den här senaste perioden har jag insett att jag har så många fantastika vänner runt mig som förstår mig, som bryr sig, som vill ses, som faktiskt gillar att jag kommer och våldgästar.

 

Iallfall vidare till tävlingen, under vänsterdagen lyckades jag hålla huvudet “kallt” och inte tänka så mycket, jag gick upp och helt enkelt gjorde min grej, för första gången på en tävling i vänsterdagen så var jag me redan från start. vann min första vänster match någonsin på en internationell tävling haha. tillslut om A final, dock gjorde jag bort mig efter en lång seg match och lyfte armbågen. Fick höra av såå många att om jag bara haft tålamod hade det gått vägen. Semifinalen gick bra, men medans jag väntade på finalen kom tankar krypandes och jag kände mig mer och mer nedstämd, jag försökte hålla humöret upp men jag var för djupt begraven i mina tankar. Helt plötsligt skulle jag upp och sen är det på riktigt helt svart, jag kommer inte ihåg om jag ställde upp rätt, kommer inte ihåg domarna, kommer verkligen inte ihåg något förens jag hör axklo säga att Illiusina vunnit. Helt svart , tycker det är läskigt att jag inte minns alls.  Iaf ett silver min första gång på zloty och i ny viktklass, verkligen superkul! tävla i 57an är första gången jag kännt mig i “rätt” storlek. även om jag är bitig med mycket muskler har jag alltid kännt mig pytteliten även i – 60 kg.

Högerdagen, alltså jag kunde inte ens värma upp, det gjorde så ont i fästet, det är nog en smäll från min sista match på VM, sen när man inte vilat utan kört på så har inte kroppen hämtat sig.  Så bronset är jag supernöjd över då jag inte hade kunnat göra något bättre denna gång. Jag kunde inte belasta någonting mot de två som kom över mig på pallen, så de var helt klart rätt att de skulle stå över mig på pallen.

Bilden kan innehålla: 5 personer

 

Nästa helg drar jag återigen ner till Stockholm och denna gång för bästa mässan på hela året, Fitnessfestivlanen. Älskar det verkligen.

I torsdags gjorde jag en fotografering vilket var jätteroligt som vanligt och denna gång blev det många riktigt bra bilder, bilderna tagna av Andreas Jakobsson på 3D fabriken.

 

 

 

 

 

 

Allt som händer och påverkar mig kommer väl kom ut så småning om men känns inte riktigt rätt att nämna det i bloggen just nu. Ber om uräskt till er som läser och inte förstår men såsmåning om kommer ni förstå, jag lovar.

 

Tack till alla fantastiska sposorer som hjälpt mig detta år, detta har varit ett av de intesivaste tävlingsår/träningsår jag varit med om och ser fram emot fler liknande år.

Nocco

Barebells

NK kosttillskott

Muek

Zact städservice

Bygma

Stensele ink art

Audio Video

Better Bodies

 

 

Share

Leave a Reply


*


Translate