MAXstyrka

Allt inom kraftsport

dec
22

vi börjar snart kliva in på 2019

Posted by Victoria Karlsson 0 Comment

Sist jag skrev så berättade jag om Zloty och att fitnessfestivalen väntades. Det har gått nästan en månad sedan dess och ännu mer har hunnit hända, otippat va?

Jag och pappa åkte ner till fitnessfestivalen, tanken var att några fler skulle me, men de avbokade och blev sjuk osv. Kändes lite tråkigt att åka “själv” men innan slutet så är det inte en sekund jag ångrar. Jag träffade så mycket goa människor som jag inte träffar så ofta vilket är fantastisk när man får träffas så här och umgås.  Jag tävlade i vänsterarm, vilket nog var jättejätte korkat så här i efterhand men vad ska man säga.. Första matchen gjorde så ont i axeln att jag nästan blev gråtfärdig, men inte avbryter man för de inte. Jag kom mig ju ändå till final så sprang runt lite och fick massage och olika behandlingar för att se om jag fick till det lite innan final, men icket.

Under söndagen fick jag träffa mer människor som jag inte träffat på år och dag vilket var jättekul. Jo jag ställde även upp i maxgrip challenge (eller blev mer eller mindre tvingad av Andreas) haha.  Jag var iaf inte jätteklen i det vilket kändes helt okej. Dagen flöt på och tillslut blev det tråkigt nog dags attt åka hem. Eller hem och hem, jag landade i Sundsvall hos Petra för innevecka.

 

Efter inneveckan åkte jag hem till Lycksele/Åskilje/Storuman ett par dagar för plugg, umgås med familj/vänner och tatuering.  Sen blev det färd neröverigen, stannade i Gävle sovde hos Carro innan jag åkte vidare till Flen under lördagen. Väl i Flen var det matchträningar och domarutbildning, jag gick domarutbildningen och dömde underdagen, sjukt roligt och lärorikt.  När dagen närmade sig sitt slut så satte jag mig i bilen och åkte vidare till Stockholm för att hänga med Superfantastiska MALIN och sköna Axman. Vi hade en toppenkväll med mycket skratt. Söndagen blev jag erbjuden att hänga med på ett träningspass jag inte kunde tacka nej till på gymmet Stockholm. Stannad en natt till i Stockholm och åkte hem måndagmorgon.

2019 snart alltså? Nyårs förslag någon?

Jag sitter just nu och fundera hur jag ska summera 2018.. Alltså vilket år, vilka prestationer, vilken utveckling av mig själv som människa och så mycket resande. Jag behöver inte gå in på allt i detalj men 2018 har varit fantastisk på så många sätt men även sjukt jobbigt emellanåt. Jag sitter här och känslorna bubblar enorm mycket när jag tänker på allt som har hänt under dessa 356? dagarna som varit. Hur mycket upp och ner det än gått så känner jag att jag är på rätt väg, ibland har jag gjort några avstickare men alltid vandrat tillbaka till rätt väg och ändå in i 2019 ska jag nu vandra på samma väg.

2019 kommer att bjuda på mycket spännande och garanterat kommer det bli en massa avstickare och dikeskörningar men jag anser att det är de som gör att man som person utvecklas. 

Vet ni vad som är mest skrämmande/spännande med 2019?  Jag ska lämna den tryggaste mest välbekanta plats som jag bott på sedan jag var 15/16 år gammal. Alltså sen jag flyttade och började bo själv, där min familj och några av mina närmaste vänner finns. Jag ska lämna Lycksele och testa mina vingar på en helt ny plats. Jag ska få äran att göra detta med en av mina bästavänner, min barndomskompis Carro, vi ska starta om i en helt ny stad för oss båda och det känns verkligen helt sjukt.

Jag kommer även bo nära coach och nära många andra grymma armbrytare och det känns helt fantastisk då jag aldrig haft denna “tillgång” tidigare. Jag har måsta åka 80 mil enkelväg för att träffa coach. Det har alltid varit värt det men det ska bli skönt att inte behöva åka bort hela helger för träningar osv.  Jag tror inte jag skojar om jag säger att minst varannan vecka under detta år har jag varit på resandefot. Jag har alltså iprincip bodd i min resväska.

 

Nä nu ska jag gå över till Anna, krypa ner i deras soffa och ta mig ett vinglas i Anna och Jimmys sällskap.

 

Pusshej

 

Share

Leave a Reply


*


Translate