MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
09

Nytt år, nya möjligheter?

Posted by Victoria Karlsson 0 Comment

Nu har jag skrivit så mycket om 2018 så nu tycker att vi blickar framåt och gör 2019 helt fantastisk.

Jag sitter och ivrigt väntar på att jag ska få veta vars jag får göra min praktik innan flyttlasset går ner till Västerås.

Jag vet inte hur jag ska förklara så alla förstår för det kommer alltid finnas folk som ifrågasätter och inte vill att man ska ändras, men det jag känner just nu kan jag inte med ord beskriva, jag är lycklig/lättad och det var länge sen jag kände mig lättad. Jag har haft det jättebra men när man under 1 års tid inte velat åka till Lycksele,  utan haft ångest för att åka hem till norrland då är det något som inte är rikigt rätt eller hur?

Ska folk runt om kring mig få tala om för mig hur jag ska känna för att de inte är medvetna om hela sanningen? Ingen annan än jag själv kan bestämma vad som är rätt för mig.

Jag har nämt tidigare att jag inte visar vad jag känner i onödan, vilket såhär i efterhand kanske är helt fel? Men sånn är jag och det gör det svårt för folk att acceptera mina val.

Jag har varit ganska duktig på att inte lyssna på mig själv utan bara gillat läget som det varit och accepterat det för att ja det har varit bekvämt och lättsamt,men när man innerst inne vet att det varit fel.

Mitt nyårslöfte detta år var: Lyssna mer på mig själv.

Så bli arga, besvikna eller vad ni vill för att jag valt att dansa efter min egna pipa men för att jag ska må bra är det precis vad jag måste göra. Jag vill inte leva mitt liv med känslan, tänk om?

Jag är 26 år gammal har bott hemifrån sen jag var 15/16 år gammal, det har inte alltid varit lätt men jag har gjort det bästa jag kunnat, jag har hela denna tid bott i Lycksele. Men nu vill jag testa bo någon annanstans, vem vet jag kanske bor i Västerås i 3 månader eller resten av livet? inte vet jag men Lycksele finns alltid kvar. Min tur att testa mina vingar lite.

Bildresultat för örn

Lite djupare tankar där, men nu ser jag fram emot 2019 och vad det har att erbjuda, träningsåret har börjat och min kropp har börjat läka ihop vilket känns helt fantastiskt. Mot SM 2019!

 

Pusshej

Share

Leave a Reply


*


Translate