MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Här är datum och orter för samtliga kval och finalen till Sveriges Starkaste Man 2019 i den öppna klassen. I år är kvaltävlingarna spridda från norr till söder, och finalen hålls även i år i Stockholm under Tyngres flagg. Mer info om tävlingarna kommer längre fram, och grenarna blir som vanligt officiella två månader innan tävlingsdatumet.

Kval 1 – 25 maj – Östersund

Kval 2 – 29 juni – Sjöbo

Kval 3 – 27 juli – Åre

Kval 4 – 24 augusti – Årjäng

Final – 12-13 oktober – Stockholm – Tyngre Classic VIII

I år var intresset svalt för att arrangera kval till klassen -105 kg då vi bara fick in en sådan ansökan (och en ansökan för att arrangera finalen). Det behövs såklart betydligt fler ansökningar, och de bör komma in så fort som möjligt! Annars riskerar det att inte bli någon kvalserie för -105 kg i år. Ansökan skickar ni till info@maxstyrka.se!

Share

4 Responses so far.

  1. Marcus skriver:

    Var köper jag biljetter till kval 2?
    Jag och ett gäng kompisar hade velat se det 🙂

  2. Peter Jansson skriver:

    Vart i Stockholm kommer finalen vara?

Leave a Reply


*


Translate