MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
09

Wall of Fame – Johannes Årsjö

Posted by MAXstyrka 1 Comment

MAXstyrkas Wall of Fame är till för att hylla svenska legender och atleter som har haft otroliga karriärer inom sitt val av kraftsport, och som inte längre är aktiva. Och visst hoppas vi på att Johannes Årsjö egentligen bara har tagit ett sabbatsår för att läka sin kropp för att 2020 vara tillbaka hungrigare och starkare än någonsin, men uppehållet öppnar i alla fall upp för att vi ska kunna hänga upp honom på väggen. Det finns trots allt få som är så självskrivna som just Johannes.

Hans imponerande meritlista innefattar bland annat nio raka segrar i Sveriges Starkaste Man (2009-2017), han vann Nordens Starkaste Man två gånger, han kom tvåa i Europas Starkaste Man två gånger och han har vunnit Giants Live i Norrköping vid två tillfällen. Utöver det har han kommit på pallen i mängder av tävlingar runtom i världen.

Anledningen till varför han är så självskriven på väggen är inte bara på grund av en meritlista som ytterst få kan matcha. Johannes har dessutom förvaltat sin titel som Sveriges starkaste man genom att verka för att sporten ska bli så stor som möjligt, för att Sverige ska få fram så många internationella toppatleter som möjligt och för att visa sporten för massorna. Strongman i Sverige hade helt enkelt inte varit där den är utan Johannes engagemang och arbete.

Johannes Årsjö får därför pryda MAXstyrkas Wall of Fame!

Share

One Response so far.

  1. Micke Lund skriver:

    En dominant har du varit i Sverige under lååång tid! Jag vill säga stort GRATTIS till dig och givetvis din fru som gjort detta möjligt! Är du tillbaka 2020 VÄLKOMMEN om inte ett stort TACK för dina bedrifter! Träffade dig första gången 2014 och det var en stark upplevelse! Vi ses nog i sommar i ditt självaste Peking för träning med konstapeln och lilla jag!

Leave a Reply


*


Translate