MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jun
10

Två strongmantävlingar den 29 juni

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Ibland hade man velat kunna vara på två ställen samtidigt. Den 29 juni hålls nämligen två stora strongmantävlingar i Sverige.

Skånes Starkaste Man 2019 hålls i Sjöbo och är årets andra kval till Sveriges Starkaste Man 2019. Skånes Starkaste Man brukar alltid vara en otroligt underhållande tävling där atleterna tävlar på fint grus. Startfältet är av absolut bästa klass då många atleter försöker samla poäng för att ta sig till SSM-finalen.

Ni som befinner sig längre norrut i Sverige kan istället besöka Ockelbo Showlifting 2019 som hålls på samma datum. Den anrika tävlingen ligger mitt i Ockelbo Marknad och har både en öppen herrklass och en damklass. Dessutom kan ni som vill tävla fortfarande anmäla er till tävlingen.

Share

Leave a Reply


*


Translate