MAXstyrka

Allt inom kraftsport

I natt kl. 04:15 svensk tid är det dags för två av våra absolut största armbrytarstjärnor Fia Reisek och Malin Kleinsmith att gå en match mot varandra i WAL 504. För alla oss som inte är på plats i Los Angeles och kan se matchen live så kan matchen lyckligtvis ses livestreamat via pay per view på Fanseat.com. För lite drygt 60 kronor kan man se matchen, men om man istället vill abonnera på sidan så kostar det en dryg hundring i månaden. Då får man dessutom tillgång till en stor mängd gamla WAL-matcher. Om man inte orkar gå upp mitt i natten kan man såklart se matchen i efterhand.

Vi pratade med Fia och Malin i MAXstyrka Radio för ett par veckor sedan för att höra hur formen är inför matchen, hur träningen har gått och vem av dem som egentligen är starkast. Lyssna på avsnittet här.

Share

Leave a Reply


*


Translate