MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
29

Att tvivla på sig själv.

Posted by Anna Harjapää 1 Comment

Det är något jag gör ofta. I mångt och mycket. Oavsett om det gäller vänner, jobb eller träning. Är jag tillräckligt bra? Klarar jag av detta? Kan jag detta?
Då återkommer jag till en bild jag snubblade över innan jag vågade säga upp mig från ett jobb jag haft i nästan 9 år, vilket snart är 4 år sedan. Ungefär lika länge som jag sysslat med strongwoman.

Det är svårt att lämna sin trygga plats, man vet vad man har men inte vad man får. Och det okända är många gånger skrämmande. Tvivlet kommer som ett oönskat bitcoinmail, gärna flera gånger varje dag, och jag tror inte att jag kan.

Efter operationen av min fot, som gick bra trots att allt var mycket värre än vad MR:n hade visat, så tvivlar jag oändligt mycket.
Jag VET ju att jag ligger mycket efter för tillfället, även om träningen har gått bra och går bra. Så är ju inte foten bra. Rörligheten är inte tillbaks, jag har mycket smärta och har ännu inte vågat/kunnat köra rörliga grenar speciellt mycket.
Jag valde i år bort Sveriges starkaste kvinna som är den 12:e oktober, för att kunna fokusera på rehab och Världens starkaste kvinna som jag om 30 dagar sitter jag på flyget på väg till. Jag har inte helt bestämt ATT jag ska tävla, vi får se hur väl foten vill samarbeta, och vill den inte det, så vilar jag och rehabar ordentligt så att jag kan vara i topp inför Arnold PRO Strongwoman i Columbus OHIO i mars istället.

Tvivlet på mig själv ökar alltid inför tävling, men denna gången har det nog slagit till lite tidigare och lite hårdare. Men, jag ger inte upp!
Jag lyssnar på mig själv och mitt motto #vågavarastark för nog fasen hjälper det att tro på sig själv. Trots tvivel.

Vill du stoltsera med att du också tror på dig själv och samtidigt stötta mig på min väg mot WSW, Världens starkaste kvinna, och Arnold PRO Strongwoman? Klicka då in HÄR och välj och vraka!

Share

One Response so far.

  1. Micke Lund skriver:

    Givande text för andra som tänker lika som du men inte präntat ner det till andra…klapp klapp klapp!!Tips du kanske kan använda dig av ritningarna och tankarna kring din fot…

Leave a Reply


*


Translate