MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
29

Armbrytning i Flen

Posted by Damir Krunic 0 Comment

Två unga killar som fick prova på armbrytning i Flen. Filip 22år och Marko 16år. Dom har börjat träna hos mig för ungefär en månad sedan och hunnit köra tre armbrytnings pass. Båda två väldigt sugna på att börja bryta arm så det var bara att ta dom till Brynäsarmwrestling i Stockholm till Malin Kleinsmith och Petra Damm och regga då vi fick reda på att det skulle komma en perfekt armbrytartävling i Flen för att prova på med klass1 och juniorer klasser.
Grabbarna fick åka dit och känna på dom kämpade väl och fick några riktigt tuffa matcher. Filip lyckades vinna en match i varje arm. Marko var väldigt nära i en i högern där han vände från underläge men visste inte hur man skulle avsluta och det är ju inte så konstigt med tanke på den lilla erfarenheten grabbarna har. Dom fick i alla fall en blodad tand och har som mål nästa gång att försöka plocka varsin medalj i klass1 och junior.
Lyckades även fånga in en riktigt spännande final i damklassen. I veteran klassen för tungvikten slaktade Denis Söder och dominerade totalt med grym handkontroll.
Man fick även se gamla legenden inom svens brytning Johan Lindholm och vissa andra tunga namn som är veteraner idag.
Fick med några matcher även från tungvikten för veteraner i filmen.
Måste erkänna att det börjar klia lite i fingrarna när man såg veteran klassen.
I junior klassen dominerade totalt Oscar Cronblad 15år gammal från brynäsarmwrestling finns lite på film.
Vill tacka jätte mycket Flen Armfighters för arrangemanget och Brynäsarmwrestling som grabbarna fick tävla för.

Share

Leave a Reply


*


Translate