MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
02

Intervju med Sara Zettergren

Posted by Damir Krunic 0 Comment

Hej mina kära läsare.

Som vanligt är det mitt i natten igen när jag ska skriva i bloggen och det gör inget. Jag är en riktig nattuggla och älskar lugnet på natten. Får så mycket gjort då medans alla andra sover.

I måndags fick jag fin besök av en tjej som heter Sara Zettergren och tävlar i strongwoman. Hon har bestämt sig för att anlita mig som coach och det är alltid roligt. Så nu ser jag fram emot att hjälpa en till atlet att nå sina mål. Vi träffades på Solna AK gick genom tekniklyft i böj, mark och stående pressar för att sedan gå till Rhodos Grekiska Kolgrillen på Tulegatan så Sara får i sig lite näring efter passet och då passade jag på att göra en spontan intervju med henne. Här kommer kommer både intervjun och lite filmsnuttar från själva passet.

Vill passa på att skriva här om det finns folk som läser detta och bor i närheten av Solna eller i själva Solna så har vi en jätte fin styrkelyft klubb om någon är intresserad att bli medlem.

Vi har allt man behöver för både motionärer och dom som vill tävla. Och man får en tagg man kan gå in och träna med dygnet runt. @solna_ak

Bara att kontakta mig @coach_rasputin

Varsågoda!

Share

Leave a Reply


*


Translate