MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Grepptävlingen MAX Grip Challenge har varit ett stående inslag på Fitnessfestivalen sedan 2011, och i år är inget undantag. Tävlingen kommer hållas lördagen den 7 december på Aktivitetsscenen (i Stockholmsmässan).

I år kommer vi ha en helt ny gren i form av Double Rolling Handle. Det kan liknas vid en Rolling Thunder för båda händerna. Även i år kör vi en herr- och en damklass, och tjockleken på handtaget kommer vara olika för herrarna och damerna för att det ska bli så rättvist som möjligt. Tjockleken på herrarnas handtag ligger på 63 mm medan tjockleken på damernas handtag är 40 mm.

Självklart är det helt gratis att vara med (man betalar bara inträdet till själva mässan), och anmälan görs till info@maxstyrka.se. Märk mailet Anmälan till MAX Grip Challenge 2019. Vi tar även emot anmälningar på plats, men var då där i god tid innan tävlingen börjar. Tävlingen är även i år öppen även för internationella deltagare. Vi utlovar fina priser i båda klasserna!

Regler, vikter, sponsorer och övrig information kommer längre fram.

Share

Leave a Reply


*


Translate