MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
28

Nya projekt på gång

Posted by Damir Krunic 0 Comment

Nu var det ett tag sen jag gjorde ett inlägg här då det varit fullt upp med jobbet och massa nya projekt så tänkte ikväll dela med mig lite av vad @coach_rasputin har på gång.
Det har inhandlats nya Eleiko grejer till Solna AK ett komplett med podie, vikter, stång, ställning, klovar viktställ och till och med ny magnesium hink.Detta blir ett otroligt lyft för klubben och man hoppas att det lockar nya medlemmar och eldsjälar som gillar oldschool atlet klubb känsla och en familjär varm stämning.Vi har även på gång några nya stänger från Eleiko sport då två av våra gamla är böjda så vi håller på att göra en bra deal och skaffa så man har olika stänger för för både tyngdlyftning, styrkelyft och även damstång har efterfrågats. Kan bara berömma denna jätten inom kraftsport världen som gjort världens bästa stänger och vikter sen urminnes tider att dom är så professionella och bra att ha att göra med.Vilket bara bekräftar för mig varför dom är ledande inom sin valda bransch.
Vidare så har jag fått in lite egna leksaker och tänker prova marknaden för Strongman och Strongwoman redskap. Så just nu finns det jätte fina stockar och skivstångs lyftare till salu av riktigt bra kvalite för väldigt förmånliga priser. Vi har även en hel del kosttillskott genom proteinbutiken från bland annat 5% Rich Pianas märke och även annat kul.
Sen har man också hunnit bli företrädare för märket mnxsportswear för Sverige och Norden så det blir spännande och se hur det kommer att utveckla sig.
Fastnade hårt för detta märke då jag stötte på dom i Barcelona på Arnolds Classic och såg vilken otroligt bra kvalite man kunde få för väldigt bra priser. Sen gillar jag otroligt den lite mer äldre 90tal utseende på vissa plagg dom har som är hardcore och oldschool. Dom har tillomed i sitt sortiment hederliga gamla baggypants! Jag tror stenhårt på att det finns en bra marknad för denna otroligt fina märket som verkligen levererar. Man kan även göra egna företags logo på deras kläder om man vill till en liten extra slant.
Och jag kan även ordna som deras dealer för intresserade butiker och andra återförsäljare att bli deras återförsäljare. Och till många stora killars glädje som håller på med kraftsport så har dom i stort sätt alla sina plagg upp till 5xl oxh 6xl storlekar! Och för att inte glömma att nämna otroligt fin kollektion på damkläder med.Vid intresse så är det bara att kontakta mig privat på instagram, facebook eller maila till mig direkt på coach.rasputin75@gmail.com.
deras hemsida www.mnxsportswear.com
Ni kan se strongman/woman prylarna på bilder jag lägger ut här.
Sedan har man också fått en ny arbetstjänst som man sökte i somras innan semestern. Vilket är otroligt kul och spännande då jag gillar utmaningar.
Lite tufft naturligtvis att säga förväll till nuvarande kollegor och klienter som man blivit fäst vid men samtidigt så kommer man till ett gäng man redan känner sen förut gamla glada kollegor och det ser jag fram emot eftersom dom valt att ha mig som en av gruppledarna till deras grupp. Det är nämligen min gamla arbetsplats så man vet redan hur det ser ut hur verksamheten fungerar och vilka man kommer ha som medarbetare vilket jag ser som en otrolig fördel och tillgång.
Kommer naturligtvis göra mitt bästa för att förhoppningsvis uppfylla alla förväntningar.
Håller på jobbar stenhårt på egen hemsida med som kommer att komma upp här i vintertider där man kommer kunna gå in och få information om allt jag och min kvinna @alex_rapajic har att erbjuda. Det kommer vara allt ifrån coaching, träning till seminarier och datum kalender på framtida event som vi kommer att arrangera inom kraftsporter, bodybuilding, fitness och fitkids. Aleksandra är nämligen en av Balkans största och bästa tävlingsarrangörer inom fitness branschen med ett CV på sammanlagt över 120 st olika tävlingar bakom sig blandat inom strongman, styrkelyft, bodybuliding, fitness och fitkids. Vi kommer även komma ut med info om vårat gym i Serbien med boende där folk kommer kunna boka upp sig för tävlingsförberedelser träningsläger eller varför inte bara ren semester där det finns tillgång till områdets bästa gym och ett par som kan ge dig hjälp och råd inom det mesta när det kommer till kost och träning.Dessutom så kan du få uppleva Serbien på ett genuint sätt med bästa guiden som känner till allt och få åka på utflykter så som bergsvandring, bergs cykling, bad och sol och även utflykter till Belgrade där du kan få uppleva nattlivet och shoppa vildt och äta go mat.Eller så kanske du är sugen på fiske och att jaga det kommer finnas det mesta för allas intresse och smaker.
Så det får räcka med info för detta inlägg då det kommer flera med annan trevlig tema med.

Share

Leave a Reply


*


Translate