MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
02

Sam Karlborg ryska böj programmet

Posted by Damir Krunic 0 Comment

Idag vart det ett besök till STK igen då en av mina TEAM medlemmar Sam Karlborg skulle köra ett böj pass 5x5reps på 229kg . Han är mitt uppe i ett Russian Squat Program som han nu kör en andra vända av då det gick så bra första gången och det sattes rejält nytt PB i böj. När något funkar då ändrar man inte då fortsätter köra på tills tills det avtar.

Det var en hel del folk idag på STK. Unga killar och tjejer en helt ny generation av lyftare. Det är roligt att se vilken disciplin och hängivenhet alla kör med.

Har själv tränat en gång i tiden på STK om jag minns rätt perioden 2003 till 2008. Det har alltid varit ett riktigt bra gym för att vli stark på. På den tiden tränade jag ihop med Lars Erlandsson en gammal från början OL lyftare sedan styrkelyftare. Minns några riktigt tunga pass från STK tiden som tex Lasse smälla upp lätta 10reps på 300kg i raw böj. Jag som alltid haft bra grepp har alltid kört utan remmar även marklyft från bockar som mest 3reps på 470kg och detta var just på STK.

Här kommer en film från dagen där förutom Sams knäböjs pass fick man med lite andra medlemmar kanske blivande SL stjärnor vad vet man.

På återseende!

Share

Leave a Reply


*


Translate