MAXstyrka

Allt inom kraftsport

MAXstyrka är nominerad till Guldhjärtat som årets Social Media Influencer 2019!

Nomineringen lyder:

Maxstyrka är en fin och välarbetad sida där man får en fantastisk inblick i styrkesport och hur atleterna tränar såväl som när och var de tävlar. Det levereras uppdatering hur alla tävlingar går och man får så mycket kul, tänkvärd och matnyttig information på sidan. Allt från strongmanreportage till intressanta tester om hörlurar. Maxstyrka radio är också välproducerad och riktigt rolig att lyssna på! Helt enkelt Sveriges största och bästa källa till allt som har med kraftsport att göra. Nyheter, reportage, bloggar och podcasten där riktiga legender gästar är ju otroligt inspirerande. En oas på nätet för alla som tränar för att bli starka och där prestationen står i första rummet.

Vi vill tacka alla ni som har nominerat oss! Vi skulle bli så glada om ni vill ge oss er värdefulla röst så vi kommer in i fitnessbranschens finrum på riktigt! Tack!

Share

Leave a Reply


*


Translate