MAXstyrka

Allt inom kraftsport

feb
03

Anmäl er till SM i stocklyft

Posted by MAXstyrka 0 Comment

I år kommer finalen av SM i stocklyft att arrangeras på Fitnessfestivalen i december. För att ha en chans att tävla i finalen behöver man anmäla sig till ett onlinekval som vi på MAXstyrka håller i. Anmälningsavgiften ligger på 250:- och delas lika mellan arrangören Kim Emilsson och MAXstyrka för att främja sidan.

Deltagarna lägger upp ett nyinspelat klipp på sitt bästa stocklyft (gamla meriter räknas ej) och skickar sedan länken i ett mail till info@maxstyrka.se. Det kommer finnas en leaderboard på MAXstyrka där alla deltagare kommer finnas så att alla kan följa hur det går för deltagarna. Om man lyckas göra ett ännu tyngre lyft så lägger man upp det och skickar ett nytt mail, så uppdateras resultatet. Man kan uppdatera sitt resultat fram till den sista oktober. De tio bästa atleterna får då en plats i finalen.

Kvalet är öppet för alla som är bosatta i Sverige som betalar in anmälningsavgiften. Den sista anmälningsdagen till onlinekvalet är den första april.

Arrangören skriver:

“Får vi med oss tillräckligt många i det här projektet så kan vi ju få en riktigt kul topplista för de bästa stockpressarna i Sverige. Anmäl dig för att visa att du är självklar topp 10 i finalen, eller helt enkelt för att se hur du ligger till i Sverige. Varför inte utmana polarna? Eller så anmäler du dig helt enkelt för att stötta din favoritpodd MAXstyrka! Det viktigaste är att du anmäler dig, det kommer att bli riktigt kul! Anmälan till tävlingen är öppen fram till och med onsdagen 1/4. Efter det stänger vi anmälan för onlinekvalet.”

Betala in 250:- till Kim via Swish på nummer 0734163952 och skriv namn och Stockpress-SM i meddelandefunktionen i appen. När avgiften för startavgiften har kommit in har du säkrat en plats i onlinekvalet och kan börja skicka in bidrag.

Finalen på Fitnessfestivalen kommer att vara last man standing där alla deltagare lyfter alla vikter till dess att man bommar ut sig. De preliminärt satta vikterna är: 140 kg, 150 kg, 160 kg, 170 kg, 180 kg, 190 kg, 195 kg, 200 kg o.s.v. Om någon av medaljörerna stannar på samma vikt så avgörs placeringarna internt genom reps för max på 150 kg i 60 s. Det kommer bli prispengar till topp-3 (målet är minst 10000:- i prispengar till topp-3).

Vi på MAXstyrka kommer att lyfta tävlingen i både radion och på hemsidan. Vi kommer också att dela utvalda klipp som är imponerande.

Passa på att anmäl er redan i dag och var med i en riktigt rolig tävling! Utmana dina polare, svärfar eller sonen och se hur du står dig mot andra atleter i Sverige! Samtidigt stöttar ni MAXstyrka och får sporten att växa!

Share

Leave a Reply


*


Translate