MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Årets första kval i Sveriges Starkaste Man 2020 i den öppna klassen skulle hållas i Östersund den 23 maj. Nu meddelar arrangören att tävlingen ställs in. Orsaken är viruset Covid-19 som nu sprids över världen. Regeringen har meddelat att alla offentliga sammankomster som samlar mer än 500 personer förbjuds. Det gör i sin tur att lokala sponsorer, som inte får maximal exponering på grund av publikbrist, inte vill sponsra tävlingar med ekonomiska medel.

Årets kvalserie består därför av tre kval (som det ser ut just nu), där det första kvalet hålls i Sjöbo den 27 juni, det andra i Arvidsjaur den 11 juli och det sista kvalet hålls i Älmhult den 15 augusti.

Vi kommer uppdatera er om ifall fler tävlingar tvingas ställas in.

Share

Leave a Reply


*


Translate