MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
13

SSM – Info om kvalet i Arvidsjaur

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Här kommer information angående SSM-kvalet i Arvidsjaur den 11 Juli.

På grund av rådande situation så har vi fått haft hela arrangemanget på is i väntan på besked från kommunen och myndigheter.

Planen från början var att ha de på Let’s Go som är en festival i Arvidsjaur,  vi arrangerade ett SM kval i -105 förra sommaren som blev succé trots det trista vädret, vi fyllde torget med publik och företagarna/sponsorerna var mycket nöjda så nu i år skulle vi slå på ännu större men då satt pandemin käppar i hjulet för allt.

Kommunen väntar just nu på svar från myndigheterna och hur restriktionerna kommer se ut i sommar. Så det gör att vi får ändra om lite i våra planer.

Tanken från början var att ha det på torget i Arvidsjaur men det är inte möjligt som det ser ut just nu med nuvarande restriktioner. Och i ärlighetens namn så tror jag inte att festivalen kommer bli av, så det gör att vi får ändra om lite i  vårat arrangemang.

I värsta fall om restriktionerna med 50 personer är kvar så får vi ha kvalet på en annan plats och det blir enbart tävlande och funktionärer o liknande.  Beroende på antalet tävlande så får respektive/publik titta på men vi måste se till att vi gör allt regelrätt.

Tävlingen kommer då hållas utomhus på en mer avskild plats för att smittorisk ska minimeras och för att vi ska kunna hålla restriktionerna angående antalet människor.

Målet är dock att vi ska genomföra kvalet.

Här kommer grenarna och anmälningsinfo :

  1. Hantel för reps 90kg, vid fail så får man reppa på 135kg apollon

(en repetition hantel slår alla på apollon) (75s)

  1. Framecarry 330-340kg 20m (75s)

CUT

  1. Kronlyft för max, Eleiko Ipf-stång+korgar, startvikt 360kg 20kg höjningar till 400.
  2. Conans Circle , Snöskoter+ dunkar lastat i korgen.
  3. Keg&Bagtoss 7 objekt ska kastas över 4.5m (75s)
  4. Stenserie 130-150-160-170-180 kg till ca 130cm (75s)

 

Anmälningsavgift är 350kr och  sker via swish till Lars Ainasoja på

073-0814484

I anmälan skriv SSM2020 Förnamn Efternamn.

Skulle restriktionerna bli hårdare och vi tvingas ställa in så betalas pengarna tillbaka. I annat fall är anmälan bindande och återbetalas ej.

Information om boende och bankett kommer inom kort.

Har ni övriga frågor kring tävlingen så når ni mig Lars Ainasoja på Facebook, Messenger eller mail : arvidsjaur.strongman@gmail.com eller telefonnummer 073-9460383.

Share

Leave a Reply


*


Translate