MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jun
04

SSM – Information om Gävle-kvalet

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Välkommen tilt Gävle för det andra kvalet inför Sveriges Starkaste Man 2020. I rådande situation kommer arrangemanget vara avskalat utan att för den delen försämra för atleterna att prestera. Tävlingen hålls utan publik och förbered er på att ni inte kommer att kunna ha er coach med er. Vi tar vårt ansvar genom att hålla nere antalet personer på tävlingsplatsen till ett minimum.

Grenarna blir de som postats för kvalet i Arvidsjaur, med vissa små justeringar. Kronlyftet kommer ske med Eleiko järnvikter istället för korgar. I Keg/bagtoss är målet att vi ska ha sju kastsäckar på 17-23 kg. Vikterna på stenarna i stenserien är inte exakt som de som postats, men kommer vara likvärdiga.

Anmälan sker till info@martinforsmark.se, anmälningsavgiften är 350 SEK och information om hur den betalas kommer efter er anmälan. Notera i er anmälan namn, adress, telefonnummer och storlek på tröja. Sista anmälningsdagen är 21/6.

Varmt välkomna!

Med vänlig hälsning/ Martin Forsmark

Share

Leave a Reply


*


Translate