MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Precis som SSM-kvalet i Gävle hölls den numer anrika tävlingen Sveriges Råaste 2020 under lördagen. Eftersom regeringens riktlinjer förbjuder sammanträffar med över 50 personer kunde årets tävling inte äga rum på strandbanken i Ystad, utan tävlingen fick flyttas till arrangören Anders “Bamse” Lindbladhs gym (Eazy Gym).

Det blev till slut fjolårsvinnaren Andreas Ståhlberg som kunde försvara sin titel och kamma hem prispengarna, den 20 kg tunga “granitpokalen” och en startplats på Arnold Strongman Classic Europe 2021.

Johan Liljebladh gjorde comeback efter ett tre år långt uppehåll. Han visade sig vara i riktigt bra form, och lyckades kamma hem andraplatsen. Fredrik Svensson tog tredjeplatsen.

Foto: Andreas Ståhlbergs Facebooksida.

Share

Leave a Reply


*


Translate