MAXstyrka

Allt inom kraftsport

MAXstyrka är nominerat till Guldhjärtat i den nya kategorin Årets Digitala Inspiratör! Motiveringen lyder:

“MAXstyrka har i ett helt decennium varit den självklara informationsplatsen för alla som gillar kraftsport! Dessutom är podden MAXstyrka Radio Sveriges bästa intervjupodd för alla som gillar styrketräning. MAXstyrka firar också 10 år i år  och att vinna guldhjärtat hade varit en perfekt och välförtjänt tioårspresent!”

MAXstyrka har genom åren varit nominerad till Guldhjärtat hela åtta gånger (2011, 2012, 2013, 2016, 2017, 2018, 2019 och 2020), än så länge utan att vinna. Det vore ju, som motiveringen lyder, en perfekt tioårspresent nu när MAXstyrka jubilerar, eller vad säger ni?

Om ni vill rösta på oss (eller någon annan) kan ni göra det här.

Vi vill också på att tacka för nomineringen, och tack till alla som vill rösta på oss!

Share

Leave a Reply


*


Translate