MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
19

SSM u90 final – Nytt datum

Posted by Cattis 0 Comment

2020 har med all rätt varit rörigt inom idrottsvärlden. Det har däremot inte förhindrat årets kvalserie och atleternas satsning mot SSM u90 2020.

Tävlingar har kunnat arrangeras och genomföras trots rådande omständigheter.

Både arrangörer och atleter har försökt att samarbeta och anpassat sig efter årets restriktioner men vi fick ändå avboka 2020-års final på Fitnessfestivalen och snabbt behövt dra ihop en akutlösning.

KRAFT gym & fitness var inte de enda som sökte finalen, det fanns även några andra arrangörer som la fram förslag så fort de fick reda på att Fitnessfestivalen inte skulle bli av.

KRAFT gym & fitness valde att avstå som arrangör för årets final.

Då har jag (Cattis) & Robin (Rocky) fått sitta en hel del och klura på hur finalen kommer att se ut samt hur vi skulle välja arrangör för kommande final.

Vi har valt att gå vidare med en arrangör som ansökte om finalen redan efter Fitnessfestivalen las ner.

Finalen kommer att arrangeras den 12 december hos Arvidsjaur Strongman.

Mer information om det släpper jag framöver. Det finns några smådetaljer som behöver dubbelkollas innan information går ut.

Alla som deltar kommer att få deltagarplakatt, topp tre får pokaler. Tröjor ifrån Tyngre till samtliga, goodiebags ifrån Tyngre till topp tre. Skor ifrån Powerzite till topp tre och tävlingen kommer att live-sändas.

Det kommer även att vara tillåtet att ta med sig sin coach (anmälan till arrangör krävs).

Resor-boende, plats för tävling, invägning, grenar, vikter och all annan information kommer att publiceras här på Maxstyrka.

Ha det

/Cattis

 

Share

Leave a Reply


*


Translate