MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Hej!  
 
Vi vill härmed bjuda in till tävling I Sveriges starkaste man u80kg med kval under vecka 32 och final den 30/10 på Sundkraft gym I Lund.  

På grund av rådande omständigheter har vi ett onlinekval som innebär att videomaterial av kvalgrenar ska skickas in online under vecka 32 9/8-15/8 till ssm80kg@googlegroups.com via sprend.com som tillåter stora filer helt gratis. Behöver ni stöttning hur filerna ska skickas så kontakta oss så hjälper vi jättegärna till och löser det.  När ni skickar in era lyft ska ni också bifoga en bild/film där ni max väger 85kg. 
 
Kvalgrenar: 
1. Marklyft för max, markdräkt ej tillåten.  
2. Strikt militärpress för max

Vid anmälan: 
Skriv namn och vilken storlek ni önskar på er t-shirt.  

Anmälningsavgift på 300kr kan swishas till Niklas Larsson på 0760199413 och senast anmälningsdag är den 31/7. Vid anmälan kommer ni få en t-shirt hemskickad och skulle ni gå till final kommer ni få en t-shirt för final.  
 
För vidare information så har vi en Facebook-grupp: https://www.facebook.com/groups/270272224180528/
Vi finns även på instagram: https://www.instagram.com/ssmu80/

Mvh Niklas Larsson & Kristian Månsson

Share

Leave a Reply


*


Translate