MAXstyrka

Allt inom kraftsport

aug
31

Jabra lanserar nya träningslurar

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Jabra lanserar idag en helt ny uppsättning true wireless-hörlurar; de små lyxlurarna Elite 7 Pro, de lite billigare Elite 3 och träningslurarna Elite 7 Active. Bland nyheterna finns förbättrad samtalskvalitet, längre batteritid och en uppdaterad design som ger ännu bättre passform.

De kanske mest intressanta är de två i Elite 7-serien. Både Elite 7 Pro och Elite Active 7 har ANC, nio timmars batteritid med ANC påslaget, är IP57-klassade och har totalt sex mikrofoner. Det som skiljer lurarna från varandra är pris, storlek och material. Elite 7 Pro kännetecknas av att de är väldigt små, 16% mindre än Elite 75t, detta för att kunna erbjuda en optimerad komfort. Elite Active 7 har å andra sidan ett lager silikongummi som gör att lurarna ska sitta på plats när man tränar.

Elite 3 kommer finnas i butik från och med imorgon och kostar 899:-, medan Elite 7 Pro och Elite Active Pro kommer finnas i butik från och med den 1 oktober och kostar 1999:- (för Elite Active 7) och 2199:- (för Elite 7 Pro).

Vi hoppas kunna bjuda på ett test framöver.

Share

Leave a Reply


*


Translate