MAXstyrka

Allt inom kraftsport

MAXstyrka är nominerad till Guldhjärtat i kategorin Årets Digitala Inspiratör! Det är 15 som är nominerade i kategorin och ni kan rösta på oss (eller den man nu vill ska vinna) till den 5 december.

Nomineringen lyder:

“Jag vill nominera MAXstyrka radio för de får mej alltid att skratta och tack vare sina val av gäster så blir jag extremt inspirerad att öka på träningen. Dessutom en komplett hemsida för alla som gillar styrka men som även lyckas engagera  dem som i utgångsläget är ointresserad av kraftsport! De gör ett kanonjobb och förtjänar verkligen att uppmärksammas, lyftas upp och få samma kärlek som de ger till oss.”

Stort tack för den fina nomineringen och de fina orden!

MAXstyrka har genom åren varit nominerad till Guldhjärtat hela nio gånger (2011, 2012, 2013, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 och 2021), och vi har ännu inte vunnit priset. Om vi vinner i år lovar vi att göra något riktigt speciellt för att fira, så rösta på oss, dela på era sociala medier och tipsa era nära och kära. Stort tack!

Share

Leave a Reply


*


Translate